Orkest

Het Rotterdams Studenten Orkest bestaat uit studenten en jonge werkenden. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die in een gezellig orkest willen spelen. Voel je vrij om een keer te komen kijken en mee te spelen! Elke dinsdag repeteert het orkest van 19:30 tot 22:00 onder leiding van Coen Huisman. Het repertoire van het RSO varieert van romantiek/klassiek tot enkele moderne stukken. In het verleden hebben we onder andere gespeeld van Dvořák, Beethoven, Schumann, Sibelius, Wagner, maar ook muziek uit films en  musicals.

Activiteiten

Het RSO draait natuurlijk niet alleen maar om muziek! We gaan elk seizoen op studieweekend binnen Nederland en we streven ernaar om eens in de twee jaar een buitenlandse tournee te maken. Onze vereniging heeft geen ontgroening. Wel proberen we altijd leuke kennismakingsactiviteiten te organiseren.

Daarnaast organiseren we elk seizoen veel gezelligheid, zoals bonte avonden, borrels, concert-bezoeken, bordspelavonden, etentjes en natuurlijk het jaarlijkse Kerstgala! Na elke repetitie op dinsdag zijn we te vinden in onze stamkroeg De Haagse Bluf. Kortom: RSO is super gezellig!