Commissies

Het RSO heeft zeven commissies die samen met het bestuur het RSO nog leuker en gezelliger maken! Ook regelen de commissies verschillende zaken omtrent bijvoorbeeld het repertoire en concerten. Je kunt je altijd inzetten voor een of meerdere commissie(s)!

Activiteiten

De activiteitencommissie organiseert verschillende activiteiten voor de leden, zoals spelletjes, films, concertbezoeken en borrels.

Programma

De programmacommissie bedenkt een haalbaar en interessant muzikaal programma voor het volgende seizoen. In samenwerking met het bestuur organiseren ze ook audities voor solisten.

Media

De mediacommissie maakt al het beeldmateriaal dat het RSO gebruikt. Denk hierbij aan het maken van posters, filmpjes, foto's en social media posts.

Bladmuziek

De bladmuziekcommissie zorgt dat er extra bladmuziek geprint is zodat nieuwe leden en invallers (en vergeetachtige leden!) altijd een kopietje kunnen lenen.

Concerten

De concertcommissie regelt het (ver)plaatsen van stoelen, instrumenten, lessenaars, podiumonderdelen en krukken. Ze stellen ook een schema op zodat ieder orkestlid een keertje aan de beurt komt om mee te helpen sjouwen.

Koek en zopie

Misschien wel de belangrijkste: de koek en zopie-commissie is verantwoordelijk voor koekjes, thee en koffie tijdens de pauze. Zonder deze commissie zouden onze repetities een stuk minder aangenaam zijn!

Tournee

De tourneecommissie organiseert elke twee jaar een reis naar het buitenland om daar te repeteren en concerten te geven. We hopen in 2025 weer een leuke buitenlandse reis te maken!