Veelgestelde vragen

Hoe kan ik meedoen met de repetities?

We mogen door de maatregelen voor COVID-19 maar een beperkt aantal mensen tijdens de repetitie toelaten. Als je mee wil doen, registreer je dan via het contactformulier. Vergeet niet te laten weten welk instrument je speelt. We zullen je dan op de hoogte brengen van de nieuwe hygiëneregels. Wij zorgen voor bladmuziek en een lessenaar, dan hoef je alleen nog maar je instrument mee te nemen.

Welke stukken gaan jullie spelen?

  • Louis Spohr: Nocturne op. 34
  • Antonín Dvořák: Nocturne
  • George Gershwin: Lullaby
  • Gustav Holst: St. Paul’s Suite

Gaan jullie dit jaar op tournee?

We gaan in 2021 naar Freiburg en Basel. Er wordt nog druk gewerkt aan de plannen, maar de reis van 5 dagen zal plaats vinden in de laatste weken van de zomervakantie 2021. We hebben er super veel zin in! Als je mee wil gaan op de reis, stuur ons dan een e-mail via het contactformulier.

Wanneer is jullie volgende concert?

Helaas hebben we door de COVID-19 uitbraak onze concerten moeten annuleren. We zullen een nieuwe concertdatum vastleggen zodra het veiliger is om publiek toe te laten tot de concertzalen. Intussen blijven we online voorstellingen geven, zoals Beethoven 9What A Wonderful World of het Neruda Trompetconcert.

Hoeveel leden hebben jullie?

Ons orkest heeft bijna 40 leden en we groeien nog steeds elk jaar!

Welke instrumenten zoeken jullie?

We zoeken in het bijzonder naar cello, contrabas, fagot, hoorn en trompet spelers. Verder kunnen we violisten en altviolisten altijd goed gebruiken!