RSO – Rotterdams Studenten Orkest

Een orkest voor studenten die van muziek en gezelligheid houden

Het RSO is een symfonieorkest voor studenten uit Rotterdam en omstreken. Je komt bij ons terecht in een omgeving met andere enthousiaste en muzikale (internationale) studenten die samen prachtige muziek spelen maar ook een hechte groep zijn, waarin gezelligheid, ambitie en talent de basis vormen.

Jaarlijks geven we aantal concerten. Traditiegetrouw spelen wij tijdens het jaarlijkse Moederdagconcert van de vereniging in de grote zaal van de Doelen. In 2013 hebben we in het Erasmus Medisch Centrum gespeeld, tijdens een bezoek van koningin Maxima ter ere van de 150-jarig bestaan van het Sophia kinderziekenhuis.

Speel mee!

Wil je naast je studie lekker muziek maken en nieuwe mensen ontmoeten? Kom dan met ons meespelen.

Jaarlijks vinden de open repetities plaats bij aanvang van het nieuwe seizoen (halfjaar), september en februari dus. Nieuwe studenten zijn kunnen komen kijken bij het orkest. Daarbuiten kan een afspraak met de orkestchef gemaakt worden via contact.

De volgende open repetities zullen in februari weer plaatsvinden. Kom gerust en vrijblijvend eens langs!

Iedereen is van harte welkom om met ons mee te komen spelen. Stuur voordat je komt even een mailtje naar info@nu-rso.nl of gebruik het contactformulier. Ook buiten onze open repetities om kun je altijd mailen om een keertje mee te komen spelen.

Tot dan!

Repetitielocatie:

Doopsgezinde Gemeente Rotterdam
Noordmolenwerf 1
3011 AK Rotterdam

Het best bereikbaar via openbaar vervoer:

  • Trein: Rotterdam Centraal (10 min. lopen)
  • Metro of tram: halte Stadhuis (2 min. lopen)
  • Tram 7 of 8: halte Pompenburg (2 min. lopen)

–>