RSO – Rotterdams Studenten Orkest

Een orkest voor studenten die van muziek en gezelligheid houden

Het RSO is een symfonieorkest voor studenten uit Rotterdam en omstreken. Wij zijn enthousiaste en muzikale studenten, die samen klassieke muziek spelen. We zijn een hechte groep die nieuwe leden met open armen verwelkomt. Ook veel internationale studenten vinden hun weg naar het RSO, en spelen een of meer seizoenen met ons mee. Iedereen is van harte welkom!

Elk seizoen spelen we een of meer concerten. We werken regelmatig samen met solisten. Na elke repetitie gaan we gezellig met elkaar iets drinken in onze stamkroeg: de Haagse Bluf!

Speel mee!

Wil je naast je studie lekker muziek maken en nieuwe mensen ontmoeten? Kom dan met ons meespelen.

Jaarlijks vinden de open repetities plaats bij aanvang van het nieuwe seizoen (halfjaar), september en februari dus. Nieuwe studenten kunnen komen kijken bij het orkest. Daarbuiten kan een afspraak met de orkestchef gemaakt worden via contact.

De volgende open repetities zijn in september 2019. Kom gerust en vrijblijvend eens langs!

Iedereen is van harte welkom om met ons mee te komen spelen. Stuur voordat je komt even een mailtje naar info@nu-rso.nl of gebruik het contactformulier. Ook buiten onze open repetities om kun je altijd mailen om een keertje mee te komen spelen.

Tot dan!

Repetitielocatie:

Doopsgezinde Gemeente Rotterdam
Noordmolenwerf 1
3011 AK Rotterdam

Het best bereikbaar via openbaar vervoer:

  • Trein: Rotterdam Centraal (10 min. lopen)
  • Metro of tram: halte Stadhuis (2 min. lopen)
  • Tram 7 of 8: halte Pompenburg (2 min. lopen)