Steun ons!

Voor bedrijven

Het RSO is een studentenorkest wat zich ook openstelt voor young professionals. Per concert bereiken wij ± 200 man aan luisterend publiek. Daarnaast beslaat onze promotiecampagne heel Rotterdam, met name de hogeschool Rotterdam en de Erasmus Universiteit.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor samenwerking; denk aan het plaatsen van logo’s, banner of een stand bij het concert, of een muzikale ondersteuning vanuit ons. Graag komen we met u in contact! Heeft u vragen? Schroom niet en stuur ons een e-mail!

Word vriend!

Het Rotterdams Studenten Orkest (RSO) is een vereniging met vele ambities. Sinds 2012 hebben enthousiaste studenten zich verenigd in het RSO, waar zij zich inzetten voor het gezamenlijk uitoefenen en verspreiden van o.a. klassieke muziek. Om de projecten mogelijk te maken en na te denken over uitbreiding, zoals meer en nog mooier aangeklede concerten op mooiere locaties, is uw (financiële) steun onontbeerlijk.

Door “Vriend van het RSO” te worden, steunt u het orkest met een eenmalige of halfjaarlijkse bijdrage. De hoogte hiervan stelt u zelf vast, met een minimum van €10.

Het RSO kent ook enkele vriendendiensten. De volgende verdeling wordt per maart 2016 gehanteerd:

  • €10 of meer per halfjaar: U wordt op de hoogte gehouden van aankomende concerten middels een e-mail, twee weken voor het concert verstuurd. Daarnaast wordt uw naam wordt (desgewenst) opgenomen in de lijst met Vrienden van het RSO.
  • €20 of meer per halfjaar: Al het bovenstaande, bovendien mag u bij al onze concerten maximaal twee kaarten onder het gereduceerd tarief bestellen.
  • €40 of meer per halfjaar: Al het bovenstaande, bovendien krijgt u twee vrijkaarten voor een concert naar keuze toegestuurd, met een foto en persoonlijk woord van het bestuur.

Neem via deze pagina contact op met het bestuur om te kijken wat u voor ons kunt betekenen.