Open repetities

Beste student, medewerker,

 

Speel je fluit, hobo, fagot, hoorn, trompet of een strijkinstrument, ben je tussen de 17 en 35 jaar en lijkt het je leuk om in een symfonieorkest te spelen? Dan is het Rotterdams Studenten Orkest op zoek naar jou! Onze eerste open repetities in het nieuwe collegejaar zijn maandag 11 en 18 september.

 

Lijkt het je leuk om naar (een van) de open repetities te komen of heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar info@nu-rso.nl. En mocht je nog studenten of jonge medewerkers kennen die lid zouden willen worden, nodig ze dan gerust uit!

 

Ook 2017-2018 staat weer vol met concerten op mooie plekken. Zo spelen we elke Moederdag in de Grote Zaal van de Doelen. Daarnaast organiseren we leuke studieweekenden en andere leuke activiteiten als een voetbalwedstrijd met andere orkesten of een filmavond.

 

Het RSO repeteert elke maandag van 19:30 – 22:00 o.l.v. Coen Huisman in het Erasmiaans Gymnasium,  Wytemaweg 25 te Rotterdam. Dit is tegenover het Erasmus MC – Sophia kinderziekenhuis. Na afloop doen we een gezellig drankje met iedereen die daar zin in heeft in onze stamkroeg het Westerpaviljoen. Let’s hit the music!