Steun ons

Het Rotterdams Studenten Orkest (RSO) is het grootste studentenorkest van Rotterdam en bestaat uit circa veertig Nederlandse en internationale studenten van de Erasmus Universiteit. Het ledenaantal is afgelopen jaren flink gestegen, waardoor we heel graag in grotere zalen zouden willen spelen. Elke vorm van steun hiervoor is van harte welkom!

orchestra1

Inhuren

Wilt u onze muzikanten inhuren voor een verjaardag, bruiloft, promotie-evenement of beurs? Dat is allemaal mogelijk! Het Rotterdams Studenten Orkest kan samen met u in overleg gaan om uw wensen ten gehore te brengen. Tegelijkertijd draagt u financieel bij aan het orkest! Dat noemen we nog eens twee vliegen in één klap! Neem contact op voor meer info.

0 ,-
per persoon per uur*

*Prijzen worden altijd in samenspraak bepaald en zijn onder andere afhankelijk van het evenement en de muziekkeus. De bovenstaande prijs is slechts indicatief en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. 

Vriend worden

Door vriend te worden van het RSO steunt u ons jaarlijks met een donatie en krijgt u in ruil een heleboel voordelen! Neem bij interesse altijd contact op voor meer info.

Brons

€25 (jaarlijks) Twee vrijkaarten

Zilver

€50 (jaarlijks) Drie vrijkaarten en per concert één consumptiemunt 

Goud

€75 (jaarlijks) Vier vrijkaarten eerste rang en per concert twee consumptiemunten 

Platinum

€100 of meer (jaarlijks) Vijf vrijkaarten eerste rang en per concert drie consumptiemunten 

Doneren

Wilt u eenmalig bijdragen aan het RSO? Dat kan door uw gewenst bedrag te sturen naar:

NL62 INGB 0002755062 
tnv Ver. Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest
onder vermelding Donatie RSO 

Zakelijk

Het Rotterdams Studenten Orkest is een energiek, avontuurlijk en ambitieus orkest. Er zijn verschillende mogelijkheden om u zakelijk aan ons orkest te verbinden. Dit kan door het aangaan van een partnership of door het ontwikkelen van een eenmalig project. Het RSO gelooft in maatwerk en wil graag rond de tafel met uw bedrijf om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een email naar onze voorzitter/ acquisateur voor een afspraak.