Word vriend!

Het Rotterdams Studenten Orkest (RSO) is een vereniging met vele ambities. Sinds 2012 hebben enthousiaste studenten zich verenigd in het RSO, waar zij zich inzetten voor het gezamenlijk uitoefenen (en verspreiden) van klassieke muziek.
Om de projecten mogelijk te maken en na te denken over uitbreiding, zoals meer en nog mooier aangeklede concerten op mooiere locaties, is uw (financiële) steun onontbeerlijk.

Word Vriend van het RSO!

Door Vriend van het RSO te worden steunt u het orkest met een eenmalige of halfjaarlijkse bijdrage. De hoogte hiervan stelt u zelf vast, met een minimum van €10.

Het RSO kent ook enkele vriendendiensten. De volgende verdeling wordt per maart 2016 gehanteerd:

  • €10 of meer per halfjaar: U wordt op de hoogte gehouden van aankomende concerten middels een e-mail, twee weken voor het concert verstuurd. Daarnaast wordt uw naam wordt (desgewenst) opgenomen in de lijst met Vrienden van het RSO.
  • €20 of meer per halfjaar: Al het bovenstaande, bovendien mag u bij al onze concerten maximaal twee kaarten onder het gereduceerd tarief bestellen.
  • €40 of meer per halfjaar: Al het bovenstaande, bovendien krijgt u twee vrijkaarten voor een concert naar keuze toegestuurd, met een foto en persoonlijk woord van het bestuur.

Als privileges overlappen, geldt de privilege behorende bij het hoogste gesponsord bedrag.
Zodra uw steun door de penningmeester is bevestigd, kan een privilege worden verzilverd.
Neem hier contact op met het bestuur om aanspraak te maken op uw privilege.